yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article



Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Kullanma amacı: Yüce düzenışveriş merkezleri yahut stat kabilinden ordu alanlarda ivedi çıkış kapısı sayısı henüz ziyade ve sık aralıklarda olmalıdır.

Firmaların genel olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; kötüda mevcut Garaj namına iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı Yangın Çıkış Kapısı ve boya alışverişleri nedeniyle baplar beis görmez.

Bununla müşterek aşağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde vahit yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yangın Kapısı Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış tasarının daha seri işlemlemesini sağlamlamaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Strüktürda bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı montaj personellerimiz Yangın kapısı montajı teknikleri konusunda sürekli eğitimlere tabi tutularak teorik detayları geliştirilmekte meydana getirilen montajlar Yangın kapısı montaj teknikleri ve denetçi eğitimi sertifikası mevcut uygulayım personellerimiz tarafından muayene edilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı çatı çıkışlarında kullanılan baplar çalışmalevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride sarılmış kalabilir.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok okkalı insanın birey ve mal kaybına da uğur harisabilir.

Report this wiki page